ФОТО: Ветрот корне дрва во Скопје

Силен ветер со брзина од 95 километри на час дивее во Скопје, а сликата во главниот град се лисја по улиците, паднати дрвја и гранки.

Едно дрво е паднато на улица, а за среќа нема повредени.

Коментари

Популарно