ФОТО: Погледнете како изгледа актерката Назан Кесал во реалноста

Таа е една од најпопуларните и најталентирани турски актерки. Има 49. години, нејзиното име е Назан Кесал и ја гледаме како Фазилет во серијата на Сител.

Вака изгледа актерката во приватноста:

Коментари

Популарно