Дилема која ги мачи жените: Зошто мажите во врска маcтypбиpaaт?

Дилема на жените кои се во врска е зошто нивниот партнер и понатаму има потреба да мастурбира. Мажите ова не го доживуваат како нешто на кое е нужно да му се даде објаснување, ниту пак претставува трагедија. Мастурбирањето нема никаква врска со партнерката, или можеби има...

Како и да е, овие 5 одговори ќе се најдат како корисни доколку се најдете во ситуација да немате аргументи. Запомнете ги, некогаш ќе ви требаат.

1. Немаме потреба утредента да му се јавиме на нашиот пенис за тој да се чувствува подобро или навредено поради фактот дека сме го искористиле за секс. Нашата врска со него е неемоционална. 

2. Не мораме да покажуваме нежност по самиот чин, туку едноставно може да излеземе на тераса и да запалиме цигара. И не само што нема да биде навреден, туку тој ќе дојде со нас да ни прави друштво. 

3. На него не мора да му се додворуваме или да му докажуваме било што, секогаш е тука, без оглед на се'.

4. Не мораме да го бакнуваме за да го направиме да се чувствува посебен, иако би било супер да можеме. 

5. Можеме да гледаме порно заедно и да не биде љубоморен. Напротив, му се допаѓа.

Коментари

Популарно