ФОТО: Ова се најскапите куќи во Македонија

На македонскиот пазар за недвижнини цените на куќите се движат од 900.000 евра па надолу. Ги извлековме некои од најскапите куќи кои моментално можете да ги купите во Македонија.

Скопје, 890.000 евра, 500 метри кавдратни

Скопје, 890.000 евра, 281 метри квадратни

Скопје, 600.000 евра, 366 квадрати

Скопје, 550.000 евра, 460 квадрати

Скопје, 550.000 евра, 300 квадрати

Скопје, 450.000 евра, 590 квадрати

Скопје, 450.000 евра, 440 квадрати

Струга, 430.000 евра, 400 квадрати

Македонски Брод, 395.000 евра, 460 квадрати

Скопје, 350.000 евра, 350 квадрати

Скопје, 330.000 евра, 420 квадрати

Скопје, 

ГАЛЕРИЈА: Матурантите завршија во фонтаната на плоштадот

Четирите години поминати во средно училиште се паметат до крајот на животот. Најверојатно последните безгрижни денови и официјалното завршување на детството. За да го одбележат тоа, хрватските матуранти секоја година се собираат на плоштадот во Загреб и се забавуваат. Завата наречена „Норијада“, оваа година изгледаше вака:

ГАЛЕРИЈА: Среќно селфи по развод - ХИТ НА ИНТЕРНЕТ!

Се започна кога жена од Канада на Фејсбук закачи селфи фотографија по разводот со својот сопруг, на која и двајцата се насмеани. Под фотката напиша дека со сопругот се разделиле на мирен и пријателски начин, и дека во иднина ќе направат се да бидат добри родители на своите деца. И, као и секогаш соцјалните мрежи полудеа, па сега сите го прават тоа:

Популарно