ВИДЕО: Груевски доби канцеларија и плата во Судот

Екипата на „Фчерашни новости“ повторно саркастично ги пренесе случувањата во државата во последниве неколку дена. На тапет беше влада, премиерот Заев, но не заборавија ниту на поранешниот премиер Груевски. Погледнете:

ВИДЕО: Плавуша сакаше да наточи бензин во електричен автомобил!

Можеме да ѝ го замислиме мисловниот процес на русокосава што ѝ се одвивал во главата. Веројатно нешто во рамките на: „Кај се пуни ова глупово бе, мме… Хм, чекај, може е во гепекот…“.

Можеме да си замислиме и колку се утепала Tesla-ва од превртување очи додека гледала што се обидува да направи нејзината сопственичка.

Популарно