Бел ентериер, свила, ретро нота и луксуз: Ѕирнете во домот на Аца Лукас!

Објавено на 07 јануари 2017, 14:09

СПОДЕЛИ:


Аца Лукас е една од најголемите српски ѕвезди и заработува одлично, па не е воопшто чудно што неговиот дом е луксузно уреден како од магазин.

Во него тој живее со сопругата Соња Вуксановиќ, која веруваме дека била задолжена за уредување на ентериерот. Доминира белата боја, а низ целиот простор и мебелот се провлекува ретро нота.

Големи огледала, лустери со кристали, свеќници, камин и што уште не. Преку фотографиите на Соња ѕирнете во домот на Лукас!

СПОДЕЛИ: