(ВИДЕО) Членовите на екипажот нашле начин како да ги забавуваат патниците

Членови на екипажот на авиокомпанијата Саутвест Ерлајнс нашле начин како да им го скратат четиричасовниот лет на патниците од Јужна Каролина до Колорадо.

Тие ги поделиле патниците во два тима за да можат да организираат трка со тоалетна хартија. Победник е онаа страна која побрзо ќе ја развие хартијата од првиот до последниот патник во низа.

Еден од патниците, кој се наоѓал во победничкиот тим, објави видео од играта на својот Фејсбук профил.

-Сум летал со најразлични авиокомпании во текот на целиот живот и кога помислив дека сум видел се, стјуардесите на нашиот лет одлучија да организираат трка со тоалетна хартија. Најзабавен лет некогаш, напиша патникот.

Авиокомпанијата го сподели видеото на својата страница со опис: Добра брзина, одлична форма. Овие патници можат да имаат одлична иднина во професионалните трки со тоалетна хартија.

Поради новиот предизвик жените прават бизарна работа со своите гради

Уште еден исклучително бизарен тренд ги зафати жените во Кина, а полека се шири кон остатокот од светот.

Ставаа лименки меѓу своите гради, редеа и монети на клучната коска, но сега се надминаа самите себе во однос на чудни предизвици.

Сега ги стегаат своите гради во форма на срце, а фотографиите ги објавуваат на „Weibo“ нивна верзија на „Facebook“.

А која е целта на оваа игра? - Да докажете дека имате доволно големи гради за овој предизвик.

Секако, сето ова не можеше да мине без потсмев, па иако со ова се докажуваат жените се приклучија и неколку мажи „подготвени“ за овој предизвик.

Веројатно овој тренд ќе се прошири надвор од Кина, но да се надеваме дека нема да трае долго.

Популарно