Еве што може да му се случи полов орган поради гледање на порно филмови!

Објавено на 06 декември 2016, 23:22

СПОДЕЛИ:

Young man is sitting in bed and watching pornography on laptop
Веројатно секој маж повремено гледа по некој филм за возрасни, а некои тоа га прават почесто од повремено.
Сепак, треба да се внимава, бидејќи оваа зависност од порнографија е многу озбилен проблем, присутен во многу делови од светот.

Поедини жртви на ова психичко пореметување гледаат порнографски содржини и по 11 часа неделно, некои овој број на саати го удвојуваат. Проблемот кој оваква пракса може да го предизвика е пореметување кај реалните очекувања од сексот и неспособност за комуникација со лица од спротивниот пол во реалноста.

А страшна последица може да му се случи и на пенисот кај лица кои се „навлечени“ на порно филмови. Помеѓу такви мажи, честа е појавата еректилна дисфункција, поради тоа што, при претерано конзумирање порнографска содржина потребно е се поекстремно ниво на иритација за да се возбудат.

Занчи, не претрувајте. А уште поинтересни и бизарни факти од светот на порнографијата можете да дознаете во следното видео:

СПОДЕЛИ: