ФОТО: Бизарна ситуација во маркет – купувачите згрозени

Објавено на 12 јануари 2017, 11:30

СПОДЕЛИ:

Чудна случка во Банско.
Во маркет во Банско на касата за купувачи е сместен вибратор и тоа пред очите на дечиња кои секојдневно пазарат овде.
Порталот Вистина.мк ја улови оваа несекојдневна и секако ужасна случка.

СПОДЕЛИ: