ФОТО: Чудни билборди низ Скопје ги изненадија граѓаните

Објавено на 13 декември 2016, 12:08

СПОДЕЛИ:

Во скопски Аеродром осамна билборд со порака од нарко дилерот и криминалец Пабло Ескобар.

Порака на билбордот гласи: „Тешки времиња се дојдени брат, мора да се работи“.

Ова е рекламна кампања на Кариера.мк.
Иако навистина биле креативни и рекламата има метафоричко значење, сепак ова не им се допадна на поголем дел од граѓаните.

Тие сметаат дека на овој начин се издигнуваат нарко криминалци и терористи кои имаат убиено стотици недолжни луѓе и уништено милиони животи поради дрога.

СПОДЕЛИ: