ФОТО: Секс на отворено во Тетово

Објавено на 21 декември 2016, 23:28

СПОДЕЛИ:

Тетовци се сексале во училиштен двор среде ден додека минувачите ги гледале. Страствените љубовници направиле вистинска мешаница во Тетово, кога одлучиле да им се предадат на инстинктите и да водат љубов во училишен двор.

„Момчето беше зад девојката, а панталоните му беа спуштени околу глуждовите. Кога девојката виде дека многу луѓе ги гледаат, стана, а тој се обидуваше да ги облече панталоните“, ни изјави еден од сведоците.

 

Извор: http://ubavinaizdravje.mk/

СПОДЕЛИ: