ГАЛЕРИЈА: Скопје ја има најубавата Снежна Кралица

Објавено на 27 декември 2016, 09:21

СПОДЕЛИ:

Дедо Мраз е атракција во која најмладите уживаат пред новогодишните празници. Така беше и овој пат на улица Македонија во центарот на Скопје.

За да биде дополнително мотивиран да ги располож дечињата, скопскиот Дедо Мраз ја доби најубавата Снежна Кралица. Погледнете ја атмосферата:

СПОДЕЛИ: