ТОП5: Најплатени турски актерки

Објавено на 13 септември 2013, 22:30

СПОДЕЛИ:

Турските серии се шират како вирус на македонските тв канали, па турските актерки се попознати и од холивудските ѕвезди, кога е во прашање нашата држава. Но, сепак се далеку од хонорарите на славнире американски колешки. Иако, не се ни за жалење.

Берен Сат – 20.000 евра по епизода
BereN-beren-saat-19228680-1024-768

Нургул Јеличеј  20.000 евра од епизода

jasmin

Мерием Узерли 12.500 евра по епизода

meriem

Туба Букујстун – 12.000 по епизода

tuba

Бергузар Корел 12.000 по епизода

berguzar

 

СПОДЕЛИ: