Трагедија во катната гаража „Солунски конгрес“ во Скопје

Објавено на 16 ноември 2016, 14:11

СПОДЕЛИ:

Трагедија се случи во Скопје во катната гаража „Солунски конгрес“. Мајстор за лифтови кој бил повикан да го одглави лифтот, паднал од осми спрат синоќа во 17 часот и 30 минути. Тој во еден момент додека работел, се лизнал и паднал од големата висина на бетонски под.
parkinzi-7
Мајсторот бил веднаш пренесен во болница во безсознание, каде и покрај напорите на лекарите починал поради сериозноста на повредите.

СПОДЕЛИ: