Три девојки уценувале бизнисмен – му зеле 30.000 евра за секс снимка

Теодора Ќамил (23), Ивана Кецман (28) и Јелена Романиќ (23) се уапсени откако еден белграѓанин го уценувале со снимка од сексуални односи со Теодора.

Тој до сега им исплатил 30.000 евра, а овие девојки со сомнителен морал „паднаа“ откако во еден ресторан во Белград дојдоа да земат уште по 5.000 евра.

Белградскиот бизнисмен прво се исплашил, а потоа им го плаќал тоа што го барале. До сега вкупно им исплатил 30.000 евра, а кога претерале ги пријавил во полиција.

Неверен маж ѝ пишува на омажена жена, а нејзиниот неочекуван одговор стана вирален ХИТ

Вистинска љубов постои – а оваа жена го докажа тоа.

Таа добила приватна порака од некој тип со кого делела заеднички политички интереси на Фејсбук – а неговите намери биле јасни од самиот старт.

Најпрво, таа го споменала нејзиниот сопруг и учтиво го одбила, но типот продолжил да инсистира, па дрско но културно му вратила.

Пораката на оваа жена постигна две работи:

1. Ја покажала својата љубов кон човекот кој навистина ја заслужува; 2. Оставила непријатна изгореница на расипикуќникот.

Таа ја споделила размената на пораки на Имгур, а интернетот веднаш се заљубил во неа: “Одлично одиграно”, “Брутално. Ми се допаѓа!” – гласеле коментарите.

Уживајте во овој неверојатен чин на лојална љубов.

П.с. Дали сметате дека неговата сопруга треба да дознае за ова?

“- Можеби би можеле да излеземе некогаш?

– ?

– Доколку немав сопруг, можеби.. Изгледате како “добар улов”, искрено го мислам ова.

– Ох.. вие сте мажена

–  [🙂]  Да… и поласкана. Фала ви

– И јас сум оженет исто така но едноставно нема да кажеме. Ќе биде забавно

– Кога ми дијагностицираа рак минатата година немав срце да им кажам на моите синови (кои секогаш се обидував да ги заштитам) дека можеби ќе умрам, мојот сопруг мораше да ги гледа во очи и да им објасни дека сум болна. Потоа тој се грижеше за мене за време на моите повеќекратни операции, празнејќи го катетерот, давајќи ми инјекции за превенција на згрутчување на кртва, држејќи ме за рака додека поминував низ страшни болки и носејќи ме на хомтерапија и инфузии. За сето тоа време мене во глава ми се вртеше песната “Љубовта гледа како некој умира”. Па моето прашање за тебе е… Кој ќе те гледа тебе како умираш? Среди си го домот и те замолувам престани да ме контактираш.”

Некои од коментарите под нејзината објава гласат:

– “Знаеш, за сопруг кој беше изневерен од неговата сопруга, навистина е добро чувството да се знае дека се уште постојат жени како тебе (и сопрузи како твојот)”

– “Јас дефинитивно би го испратила ова на неговата сопруга. Да бев на нејзино место, ќе сакав да знам со што си имам работа.”

– “WOW! Импресиониран сум. Вистински потег! Ви посакувам и на тебе и на твојот прекрасен сопруг се најдобро”

– “Посакувам мојата поранешна сопруга да го имаше вашиот интегритет и морална чистота. Браво. Тоа е вистинска жена.”

Првата книга за секс напишана од муслиманка

Во книжарниците во Велика Британија се појави книгата „Муслиманско секс упатство: Халал водич за врвен секс“ (The Muslim Sex Manual: A Halal Guide to Mind-Blowing Sex). Оваа книга веднаш предизвика бура од реакции и ја вознемири муслиманската заедница во Англија.

Авторката, која одлучила да остане анонимна, а се претставува под псевдонимот Ум Муладат, дава муслимански љубовни совети за сè почнувајќи од љубов па до најдобри пози за секс. Главната порака на книгата е дека жените може да преземат иницијатива за своите сексуални односи.

- Видов многу муслиманки кои се мажат без потреба да научат нешто за сексот. Знаеле само за „пенис во вагина“, но многу малку за тоа како да го зачинат својот љубовен живот со различни пози и работи во кревет. Сето тоа недостига во современата исламска литература, изјавила авторката за магазинот Guardian.

Претседателката на Муслиманската женска мрежа во Велика Британија, Шаиста Гохир, ја подржува книгата поради тоа што смета дека е време жените да почнат да разговараат за сексот.

- Вината која се поврзува со сексот им е всадена на жените уште од детството. Сексот им е претставен како нешто нечисто, а женската сексуалност како нешто што се контролира. Жените стапуваат во брак, а немаат самодоверба да кажат „јас не уживам во ова“ или „јас го сакам она“. Време е да се водат отворени разговори за сексот, додава Гохир.

Љубовта постои: Неверен маж ѝ пишува на омажена жена, а нејзиниот неочекуван одговор стана вирален ХИТ

Бракови се распаѓаат секојдневно, се повеќе дечиња живеат со одвоени родители, а и добар дел од браковите опстојуваат само од навика, но....Вистинска љубов постои – а оваа жена го докажа тоа.

Таа добила приватна порака од некој тип со кого делела заеднички политички интереси на Фејсбук – а неговите намери биле јасни од самиот старт.

Најпрво, таа го споменала нејзиниот сопруг и учтиво го одбила, но типот продолжил да инсистира, па дрско но културно му вратила.

Пораката на оваа жена постигна две работи:

1. Ја покажала својата љубов кон човекот кој навистина ја заслужува; 2. Оставила непријатна изгореница на расипикуќникот.

Таа ја споделила размената на пораки на Имгур, а интернетот веднаш се заљубил во неа: “Одлично одиграно”, “Брутално. Ми се допаѓа!” – гласеле коментарите.

Уживајте во овој неверојатен чин на лојална љубов.

П.с. Дали сметате дека неговата сопруга треба да дознае за ова?

“- Можеби би можеле да излеземе некогаш?

– ?

– Доколку немав сопруг, можеби.. Изгледате како “добар улов”, искрено го мислам ова.

– Ох.. вие сте мажена

–  [🙂]  Да… и поласкана. Фала ви

– И јас сум оженет исто така но едноставно нема да кажеме. Ќе биде забавно

– Кога ми дијагностицираа рак минатата година немав срце да им кажам на моите синови (кои секогаш се обидував да ги заштитам) дека можеби ќе умрам, мојот сопруг мораше да ги гледа во очи и да им објасни дека сум болна. Потоа тој се грижеше за мене за време на моите повеќекратни операции, празнејќи го катетерот, давајќи ми инјекции за превенција на згрутчување на кртва, држејќи ме за рака додека поминував низ страшни болки и носејќи ме на хомтерапија и инфузии. За сето тоа време мене во глава ми се вртеше песната “Љубовта гледа како некој умира”. Па моето прашање за тебе е… Кој ќе те гледа тебе како умираш? Среди си го домот и те замолувам престани да ме контактираш.”

Некои од коментарите под нејзината објава гласат:

– “Знаеш, за сопруг кој беше изневерен од неговата сопруга, навистина е добро чувството да се знае дека се уште постојат жени како тебе (и сопрузи како твојот)”

– “Јас дефинитивно би го испратила ова на неговата сопруга. Да бев на нејзино место, ќе сакав да знам со што си имам работа.”

– “WOW! Импресиониран сум. Вистински потег! Ви посакувам и на тебе и на твојот прекрасен сопруг се најдобро”

– “Посакувам мојата поранешна сопруга да го имаше вашиот интегритет и морална чистота. Браво. Тоа е вистинска жена.”

Популарно