ВИДЕО: Направете меурчиња од сапуница со помош на екстремно ниските температури

Објавено на 10 јануари 2017, 11:59

СПОДЕЛИ:

Ова видео ни покажува интересен трик како да направите меурчиња од сапуница, на ова студено време и минусни температури.

СПОДЕЛИ: