(ВИДЕО) Пропадна во земја од срам: Ова го гледаа неколку милиони, а пејачката се струполи на сцената!

Објавено на 07 јануари 2017, 10:37

СПОДЕЛИ:

Оние што имаа можност да ја гледаат новогодишната емисија на ТВ „Пинк“, можеа да го видат и срамот на младата пејачка која се струполи на сцената.

Иако емисијата не беше во живо, монтажерите одлучиле да го насмеат народот и да ја остават снимката таква каква што е.

Пинк ѕвездата Маја Милошевиќ се лизна и падна, а и самата си се изнасмеа на незгодата.

Погледнете:

СПОДЕЛИ: