ВИДЕО: Урнебесно – Шерифовиќ и го тргна столот на Карлеуша

Објавено на 10 јануари 2017, 13:55

СПОДЕЛИ:

Членовите на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ знаат да се забавуваат и зад камерите.

Аца Лукас и Карлеуша се прегрнуваа, Марија Шерифовиќ ќе ја бутнеше од стол…се случува ова…

СПОДЕЛИ: