(ВИДЕО) Вељко ја прегрна новата девојка, а одненадеж се појави Цеца и направи нешто СОСЕМА НЕОЧЕКУВАНО!

Објавено на 07 јануари 2017, 11:33

СПОДЕЛИ:


Вељко Ражнатовиќ не крие колку е заљубен во новата девојка Ана Цакиќ. Тие двајцата моментално се на Копаоник, а друштво им прави мама Цеца.

Вељко преку ден е на стазите, додека вечерите ги минува во кафеана. Па така Ражнатовиќ испаднаа во заеднички провод и уживаа во народно, а им се придружи и Цеца.

Додека Вељко силно ја гушкаше Ана, тогаш одзади им се прикраде Цеца и им ја „уништи“ романтиката.

Погледнете:

СПОДЕЛИ: