ВИДЕО: Жестока тепачка на кошаркарски терен

Објавено на 09 јануари 2017, 15:57

СПОДЕЛИ:

Главни протагонисти на оваа неверојатна случка се кошаркарките од универзитетската лига на САД.

Кејти Пауел и Антониа Робинсон, по еден дуел под кошот започнаа тепачка која не заврши се додека не ги разделија.

Епилогот од оваа неспортска случка заврши со по 4 исклучени кошаркарки од двата тима.

СПОДЕЛИ: