Жените во Југославија умираа по овој пејач: Денес изгледа одлично, а тоа го вели и неговата поранешна сопруга!

Објавено на 08 јануари 2017, 10:36

СПОДЕЛИ:


Пејачот на популарната група „Сребрени крила“ беше еден од најпосакуваните мажи во времето на Југославија. Владо Калембер не се промени многу и денес изгледа одлично.

Тој неодамна отвори профил на Инстаграм на кој го следи само една личност, неговата поранешна сопруга Ана Рунчер.

Пејачот стана многу атрактивен на оваа мрежа поради фотографиите со синот, оние од настапите, но и од младоста. Неодамна објави и една од младите денови, а поранешната му остави коментар дека е згоден.

СПОДЕЛИ: