ФОТО: Запросување на Галичка свадба

Уште еден Галичанец клекна на колена на овогодинешната Галичка свадба, откако реши да ја запроси неговата избраничка и да ја побара за свој вeчeн, живoтeн coпaтник

Дамјан Колески kлekна пред Билјана Макреска и ја побара за сопруга, а тоа потврдно одговори.

И двајцата потекнуваат од Галичник, па се надеваат дека идната година ќе бидат зетот и невестата на Галичката свадба.

Коментари

Популарно