ВИДЕО: СТРАШНА снимка од пожарот кај Богданци - што се движи низ пламенот?

Untitled

Видеото кое ни ги испрати наш читател е од пожарот пред неколку дена во близина на Богданци. Во десетата секунда од видеото се појави нешто многу чудно. Погледнете сами и донесете заклучок:

Испратено од Коста

Коментари

Популарно