ФОТО: Како изгледа Дарко кој пред 23 години ја испеа „Сакам кола убава“

Не постои човек кој не ја знае безвременската детска песничка „Сакам кола убава“, која пред 23 години на Златно славејче ја отпеа Дарко Давитковски.
 


А, истиот тој Дарко пред неколку дена рокерскиот стил го замени со одело и „рипна во тавче“, со Ирина, жената на неговиот живот.

Еве како денес изгледа Дарко:
 

Коментари

Популарно