ВИДЕО: Одмор од соништата за секој маж за само 500 евра !!!

Туристичка агенција ветува дека сите оние кои ќе одат со нив на колумбискиот остров покрај градот Картагена, три дена ќе можат да уживаат во обилни количини на дрога, бесплатен алкохол и неограничен секс со проститутки. 

"Good Girls Company" вели дека нивните клиенти, речиси сите мажи, за време на одморот на колумбискиот остров ќе живеат живот "за кој секогаш сонувале" и дека ќе можат дискретно да ги исполнат сите свои најлуди фантазии. 

"60 проститутки ќе се грижат за потребите на 30 клиенти. Две девојки ќе им бидат на располагање на клиентите 24 часа на ден. Цената на патувањето вклучува појадок, ручек и вчера", рекле од компанијата. Првиот ден од патувањето компанијата за гостите ќе приреди сексуалана терапија во која секој од нив ќе може да учествува, додека вториот ден секој од гостите ќе мине 30 минути со 16 девојки од еднаш. 

Третиот и четвртиот ден ќе биде нешто помирно. Во текот на тие денови гостите ќе мора да се задоволат со забави на јахта која прима 100 гости. 

Во случај ова да не е доволно, компанијата нуди можност за доплата за еротска масажа и групен секс. За оние кои не сакаат целото патување да го минат во соба, компанијата овозможила јавање на коњи и голф. 

За да не остане само на зборови, постои видео на кое може да се види овој колумбискиот остров. 

Во едно од видеата може да се види како непознат маж доаѓа во вилата пред која го чекаат провокативно облечени девојки. Цените на аранжманот се движат од 500, па до 1.500 евра.

Коментари

Популарно