(ВИДЕО) Очувот ја киднапирал и 19. години брутално ја силувал и тепал:Розалин со него родила осум деца и има важна порака за сите жртви на злоставување

Хенри Мишел Пијет (62) кој е овинет дека имал односи со својата пасторка Розалин Мекгинис (33) кога имала 12. години, е уапсен во Мексико и предаден на САД.

Мекгинис била негов заложник и ја силувал и искористувал цели 19. години, а ја киднапирал во 1997. година од училиште.

Розалин за време на таа врска родила осум деца. Таа 19. години трпела секојдневни сексуални злоставувања, ќотек и тортура а за време на престојот во Мексико била ранета и’ со нож.

Коментари

Популарно