ВИДЕО: Снимаше виножито, а тоа што се случи потоа ќе го памети цел живот

Ингела Танеског се обиде да сними прекрасно виножито по големото невреме

Не можела ни да помисли што ќе се случи по неколку секунди.

Никогаш не ја предизвикувајте природата !

Додека ја држеше камерата во рацете, на само неколку метри пред неа се случи ова:

Коментари

Популарно