(ВИДЕО) Татко го бања бебето, а тоа не прекинува да се смее

Видеото прикажува поврзаност на татко и бебе додека тој му подготвува бања. Особено е интересен моментот во кој бебето не може да прекине со смеење по овој потег на таткото. Тој навистина има смисла за хумор, кој бебето го препознава.

Коментари

Популарно