ВИДЕО: Сурово убиство снимено на безбедносна камера

На видеото снимено во Русија се гледа како двајца мажи стојат и разговараат, по што едниот го удира со тупаница. Доаѓа момче со нож и го напаѓа, при што успева да го исече неколку пати.

 

Човекот борејќи се бега. Но на крај сепак го убиваат.

Погледнете ја снимката од безбедносните камери:

Коментари

Популарно