Порно актерка силувана пред камера!

Една од најпопуларните порно актерки во изминатава декада,  Ники Бенз проговорила за се. Таа поднела тужба против сопственикот на продукцијата "Brazzers", Тони Тедеши и нејзиниот колега Рамон Номар, бидејќи, како што тврди, се изживувале над неа. 

"Номар ми ги ставаше гаќичките во уста и истовремено истураше вода, при што за малку ќе се задушев", рекла видно потресената актерка. Таа додала дека Номар ја удирал и по глава, поради што крвавела. Го обвинила Тони дека ја допирал по интимните делови на телото, иако таа не сакала.

"Потоа Тони ме принуди пред камера да кажам дека сакам повторно да соработувам со него", рекла Ники. Во тужбата за претрпено насилство и злоставување, Ники Бара оштета од пет милиони долари.

Коментари

Популарно