Трите точки на телото на жената кои треба да ги допирате за да полуди по вас

Сигурно некогаш сте посакале да влезете во главата на вашата партнерка и да дознаете што и одговара, што сака, кога имате интимни односи.

Колку и да сакате набрзина да ги разбудите страстите, имајте на ум дека жените се поразлични од мажите кога станува збор за предиграта. Констатирано е кои се трите точки на телото на жената кои треба да ги допирате за време на предиграта, која како што велат експертите, би требало да трае најмалку 5 минути.

Врат

Нежно допирајте го вратот на жената, ако сакате да ја возбудите. Ретко на која жена нема да и се допадне. Експертите за секс велат дека нежните бакнежи по вратот на жената ќе бидат одличен прв чекор жената да се возбуди.

Бедра

Внатрешната страна од бедрата посебно е стимулативна за жена ако ја допирате нежно и полека. Дозволете и да се наежи. Ова може да биде добар вовед во орален секс.

Гради

Немојте да се воздржувате само на брадавиците. Тие не се единствен чувствителен дел од женските гради. Користете ја целата дланка да ги фатите и бакнувајте ги – советуваат експертите.

Освен што допирите на споменатите делови од женското тело, ќе ја возбуди жената, експертите наведуваат и тоа дека на овој начин жените многу побрзо доживуваат оргазам.

Коментари

Популарно