ФОТО од матурско табло на Никола Груевски: Еве што му напишале

Екс премиерот Никола Груевски, „нема среќа“ со судиите, па го очекува 2 години затворска казна за случајот „Тенк“.

Сека поодмана си има проблеми со авторитетите сведочи и оваа фотографија од таблото по матурата на „Коле“.

Коментари

Популарно