ФОТО: Се соблече и Слобода Мичаловиќ

Во една сцена во најновата серија "Корени", која се прикажува на РТС, глумицата Слобода Мичалович, се појавува потполно со голи гради.

Серијата "Корени" привлекла големо внимание кај публиката а една од главните улоги ги толкува Слобода Мичаловиќ.

Слобода во серијата има неколку експлицитни сцени, а во една од нив се појавува гола. Со обзир на тоа дека Слобода не сме навикнати да ја гледаме во вакво издание, ваквите кадри многумина ги шокираше.

Коментари

Популарно