ВИДЕО: Снимката на малиот Давид стана хит

Иако на почетокот сакал видеото да и го прати само на сопругата, таткото на Давид кој се враќал од стоматолог, со ова видео го направил семејството богато.

Само првите три дена има три милиони прегледи, а семејството уште живее од видеото постирано во 2009.

Коментари

Популарно