ВИДЕО: Русинка полугола ужива на снегот

Во случај да ви е тешко да се расоните науто, еве еден „рецепт“ Уреј, Ханти Манси, регион на Русија.

Денес во овој град температурата достигнува до - 30 степени.

Ваквите температури сепак не ја спречија оваа девојка да се полие со кофа вода за да се расони.

Коментари

Популарно