ВИДЕО: Ана ги полуде колеите во собранието!

Бразилската политичарка Ана Паула да Силва, таканаречена Паолина ги полуде своите колеги со нејзиниот провокативен изглед на седницата која се одржа на 1 февруари.

Со објавата на социјалните мрежи го запали интернетот во позитивна и негативна смисла. Луѓето само го забележаа само нејзиното деколте и ништо повеќе.

Во коментарите, еден маж коментираше: „Очекувам дека пратеничката можеше да ги покаже своите способности без да се соблече“.

Во интервју за бразилските медиуми Паулина изјави дека нема намера да се крие за другите да би биле задоволни, но и дека не очекувала нејзината облека да предизвика толку коментари.

Собранието на Санта Катарина соопштија дека пратеничката не прекршила никаков кодекс за облекување и однесување.

Коментари

Популарно