ФОТО: Дара Бубамара објави провокативна фотографија, па..

Дара Бубамара една од најсексипилните пејачки во Србија објави провокативни фотографии од кои им го помати умот на припадниците од посилниот пол, а уште поголм шок предизвика коменатрот на нејзиниот десетгодишен син Константин.

„Мамо, најјака си“, гласи коментарот, после кој сите го поздравуваа на Инсатграм, а меѓу другото и неговата мајка.

Коментари

Популарно