ФОТО: Дара Бубамара објави провокативна фотографија, па..

Дара Бубамара една од најсексипилните пејачки во Србија објави провокативни фотографии од кои им го помати умот на припадниците од посилниот пол, а уште поголм шок предизвика коменатрот на нејзиниот десетгодишен син Константин.

„Мамо, најјака си“, гласи коментарот, после кој сите го поздравуваа на Инсатграм, а меѓу другото и неговата мајка.

ВИДЕО: „Задруга 2“ - Му седна на лице во танга

Учесниците во реалното шоу „Задруга2“, минатата ноќ ја минаа во базен, а Луна Џогани, ќерката на Анабела и Гаги Фанки Џи, го почести своето момче Mрко Миљковиќ со опасно жежок танц.

Погледнете ја сцената како од филм за возрасни:

Популарно