ФОТО: И Бранко Героски ги исмеа СДСМ

Откако вчера се појави официјалниот слоган на кандидатот за геадоначалник на скопската општина Бутел од редовите на СДСМ, Велимир Смилевски, коментарите и исмевањето не престанаа.

Велимир ќе донесе „Живот за сите во Бутел“, па дури и Бранко Героски изреагира на тоа

ФОТО: Колку треба да платите за да му бидете сосед на Груевски?

Не знаеме дали во цената за месечен надомест, односно кирија, влегува и тоа што Груевски живее во истата зграда, но очигледно на оласувачот таа информација ја сметал за релевантна.

(ВИДЕО) Хистерија и солзи: Малиот навивач на Јувентус за роденден доби дрес од Интер, неговата реакција го обиколи светот

Реакцијата на детето кој е жесток навивач на Јувентус, а за роденден добило дрес од Интер го заобиколи светот и насмеа милиони луѓе.

Отворањето на подарокот на ова дете му се згади оној момент кога од украсната хартија го извлече дресот на Интер.

Малиот, но огнен навивач на Јувентус не го криеше задоволството од роденденскиот подарок кој никако никој не смееше да му го врачи.

Како изгледаше тоа отворањето на мистериозната кеса, погледнете на снимката:

Популарно