ФОТО: Надгробната плоча што ќе го изнервира секого кој ќе ја прочита

Многу луѓе во текот на живото размислуваат ѓто сакаат да им пишува на надгробната плоча. Миле од Србија решил да оди со овој текст:

„Овде лежам јас а читаш ти, подобро да читав јас, а да лежеше ти“, пишува на надгробната плоча.

Не е познато дали Миле бил шегобиец, па сам го испишал ова, или некој од неговото семејство се пошегувал, но оваа фотка стана хит.

ФОТО: Без срам се облекла вака за матура

На популарната Фејсбук страница „Само кај нас“ објавена е необична фотографија која настанала, како што е наведено на прославата за матура.

Не е наведено во која земја.

Но, на крајот не е важно каде, кога самата фотографија зборува сама за себе.

„Матурнатка и горди родители“ стои во описот на фотографијата. Погледнете го долниот дел од фотографијата и уште неколку креации кои девојките ги носеле на матурската вечер:

Државата ќе го ЗАБРАНИ оралниот СЕКС!

Претседателот на Уганда, Јовери Мусевени изјави дека сака да забрани граѓаните на таа држава да имаат орален секс, со образложение дека „устата е за јадење“.

Тој обвини „странски служби“ дека се обидуваат да ги убедат луѓето во Угада да имаат орален секс и издаде јавно предупредување.

– Дозволете ми да ја искористам оваа можност и јавно да ги предупредам нашите луѓе на некои лоши пракси во кои се впуштаат и кои ги промовираат странци. Една од нив е тоа што го нарекуваат орален секс. Устата е за јадење, не е за секс – истакна Мусевени.

Популарно