ЕКСЛУЗИВНО ВИДЕО: Вака се журка министерот Љупчо Николовски

Министерот за земјоделие,Љупчо Николовски, викеднов се забавуваше во еден скопски ноќен клуб. 

Очигледно законот за пушење цигари не важи ако сте на маса со министер!!!

Испратено од анонимен

ФОТО: На нас ни пишуваат казни, а тие паркираат вака!

На улица, на сред пешаќки премин. Вака паркира сообраќајната полиција во Скопје кога си купува доручек. Да се знае кој е газда. Не би не зачудило и доручекот ако не си го платиле.

Испратено од: Зоран

ФОТО: Кафе 30 денари - Цените во кафеана во Крушево ќе ве изенанадат!

Родниот град на многу големи Македонци, Крушево и зимово е популарна туристичка дестинација. Чистиот воздух, историјата, снегот, Тоше... се само дел од причините да се посети највисокиот град на Балканот. Цената на зимувањето е секогаш еден од клучните факроти при изборот на дестинацијата, а тука Крушево е во предност. Погледнете го само цените во кафеана и се ќе ви стане јасно:

Испратено од Милица

ВИДЕО: Како реагираат скопјани ако видат паричник на земја?

Уште едно интересно видео на млад Јутјубер од Македонија. Овој пат социјален екпсперимент кој треба да ни каже колку се чесни жителите на Скопје.

Слични видеа на Јутјуб има и од други светски метрополи, па да видиме до каде се скопјани.

Испретено од Мако

Популарно