ВИДЕО: Жаре отпуштен од работа!

Најгледаното забавно шоу во Македонија „Еден на еден“ и на новата фрекфенција нуди многу забава и смеа. Овој пат на телефон го имаа и претседателот на САД, кој го отпуштои Жаре од работа, бидејќи не знае да чува тајни

Кога на Ина Многуфина ќе и пукне филмот!

Веќе неколку дена на Фејбук вирално се препраќа порака од сопственикот Марк со која ... Сигурно сте ја сретнале, ако тоа не е случај кликнете ТУКА

Поракава стигнала (повеќепати) и до Ина Многуфина, па таа на свој начин реши да се справи со проблемот:

Популарно