ВИДЕО: Склекови на пешачки на Партизанска во Скопје

Веќе неколку пати сме пишувале и објавувале видеа на младиот Македонец, Мако Росс. Овој пат Јутјуберот објави компилација од, како што тој вели, глупости низ Скопје, за 2.000 претплатници на неговиот канал. 

Погледнете:

Испратено од Мако

ФОТО: Кафе 30 денари - Цените во кафеана во Крушево ќе ве изенанадат!

Родниот град на многу големи Македонци, Крушево и зимово е популарна туристичка дестинација. Чистиот воздух, историјата, снегот, Тоше... се само дел од причините да се посети највисокиот град на Балканот. Цената на зимувањето е секогаш еден од клучните факроти при изборот на дестинацијата, а тука Крушево е во предност. Погледнете го само цените во кафеана и се ќе ви стане јасно:

Испратено од Милица

ВИДЕО: Како реагираат скопјани ако видат паричник на земја?

Уште едно интересно видео на млад Јутјубер од Македонија. Овој пат социјален екпсперимент кој треба да ни каже колку се чесни жителите на Скопје.

Слични видеа на Јутјуб има и од други светски метрополи, па да видиме до каде се скопјани.

Испретено од Мако

Популарно