Ова е најскапиот хамбургер во Скопје

Немаме категорија „верувале или не“ но да ја имавме, тогаш веројатно ова што следи ќе требаше да биде ставено таму.

Во новиот трговски центар во населбата Ново Лисиче “Лиска“ , во ресторанот над него еден хамбургер, чини скоро 400 денари.

Да не помислите дека станува збор за сендвич од 2 килограми. Тоа е обичен хамбургер. Велат бил со плескавица од чисто јунешко месо и одбрани продукти.

Точно, неговата цена чини 380 денари.

Мислам дека е време (еве завршува годината)  да го прогласиме најскапиот хамбургер во Скопје за оваа година.  Секоја чест.

Се чини дека по оваа цена, охриѓаните со право можат на лето, литар вода да ни продаваат и по 200 денари.

ВИДЕО: Детенце имаше само една желба, тој му ја исполни

Претседателот на Русија, Владимит Путин, му ја исполни желбата на дете од ленинград кое сака да го види Санк Петерсбург од птичја перспектива.

Рускиот претседател му ветил дека ќе му ја исполни големата желба на момчето, па си остана на зборот.

Путин разговараше со детето па лично го испрати до хелиодромот.

Патник низ времето раскажува што ќе се случи во 2019 - ако се исполни ова....

Момче кое тврди дека доаѓа од 2030 година на Јутјуб објавил видео снимка на која раскажува што ќе се случи во иднината, при што објавил листа за на важни дати и настани кои ќе се случуваат.

Ноа, како што му е надимето, тврди дека "застанал" во 2018 година, а објавил датуми на листа на настани, а 2019 година, кои ќе ги "потврди неговото наводно патување нив времето".

"Тука сум да ви ја раскажам иднината, бидејќи доаѓат доста работи – вонземјани, глобално затоплување и војна".

Во јануари 2019 ќе започне со зголемен број на пријави дека виделе вонземјани и НЛО. "Вонзенмјаните ќе дојдат 2028 година, а во таа година ќе биде откриено патувањето низ време", тврди Ноа.

"Вонземјаните во иднина ќе бидат се поприсутни, а неколку летачки чинии ќе се срушат ширум светот. Важно е да се каже дека со нив ќе бидеме во добри односи. Тие се нешто што неможам доволно да ги опишам со свои зборови.

Ноа вели дека ќе биде забележан пораст на вештачка интелегенција, паметни чипови ќе се вградуваат во мозок, како и глобален конфликт со Северна Кореја. Се запишано на тоа фамозно ливче, првиот е:

Јануари 2019: Пораст на НЛО

Февруари: Најголема и најдолга снежна бура ќе го погодо западниот дел на САД

Април: Прво комерцијално око ќе биде претставено во јавноста и слепите ќе прогледаат

Јуни: Имплантиран чип ќе им овозможи на парализираните луѓе повторно да проодат.

Јануари 2020: Контраврзии околу излегување на Андроид машина А1, големи протести против новата технологија

3 ноември: Доналд Трамп повторно ќе иде избран за претседател на САД.

Популарно