ВИДЕО: Командант Зорани бара и тој да вади едно парче леб или ќе ПУКА!

Командант Зорани од Жеровјане има тешка судбина. Сите негови другари се веќе вработени, само тој останал без парче леб – вака се пожали командантот кој сите ги праќал по бурек, пред камерата на “Фчерашни Новости”.

Погледнете го најновото УРНЕБЕСНО ВИДЕО на “Фчерашни Новости” директно од тетовско Жеровјане.

Популарно