ФОТО: Таа е првата ќелава Плејбој зајачица и погледнете каква бомба е

Вендела Линдблом е правата ќелава Плејбој зајачица која имала проблеми поради својот специфичен изглед.

Таа е шведско-бразилски модел, има 23 години, а за тоа да биде ќелава се одлучи бидејќи не сакала да изгледа како секоја друга девојка. 

"Јас сум "ќелавата девојка", така ме нарекуваат додека се движам по улица. Но, мене тоа не ми пречи", објасни манекенката која претходно била опседната со својата коса.

"Одвратно, каква е таа жена без коса, гради и задник. Премногу си слаба за да им бидеш пример на жените, не можам да те гледам", е само дел од коментарите кои ги оставаат под фотографијата.

Манекенката признава дека често слуша осуди поради потегот на кој се одлучила.

"Луѓето често ме осудуваат пред да ме запознаат. Мислат дека поради тоа што сум ќелава сум опасна и злобна. Всушност јас сум многу срамежлива", рекла манекенката.

ВИДЕО: „Задруга 2“ - Му седна на лице во танга

Учесниците во реалното шоу „Задруга2“, минатата ноќ ја минаа во базен, а Луна Џогани, ќерката на Анабела и Гаги Фанки Џи, го почести своето момче Mрко Миљковиќ со опасно жежок танц.

Погледнете ја сцената како од филм за возрасни:

Популарно