ВИДЕО: Македонската Ким Кардашијан

Ја нарекуваат македонската Ким Кардашијан, има задник од кој што боли глава, на Инстаграм е една од најследените и најкоментирани девојки .

Во моментов живее на релација Љубљана- Скопје - Велес, нејзиното име е Ана Стојанова, а нејзината кариера како единствен фитнес коуч кој што работи исклучиво онлајн со своите клиенти кај нас беше и повеќе од мотив за екипата на Бекстејџ да поразговара со неа.

ВИДЕО: „Задруга 2“ - Му седна на лице во танга

Учесниците во реалното шоу „Задруга2“, минатата ноќ ја минаа во базен, а Луна Џогани, ќерката на Анабела и Гаги Фанки Џи, го почести своето момче Mрко Миљковиќ со опасно жежок танц.

Погледнете ја сцената како од филм за возрасни:

Популарно