ФОТО: ОД скутот на Дедо Мраз, Ноне стави капа и стана СЕКСИ „Баба мраз“

Објавено на 27 декември 2016, 11:08

СПОДЕЛИ:

Ноне ја стави новогодишна капа на главата и се претвори во секси Баба Мразица. Покрај Рајан сигурни сме дека и Дедо Мраз би изгубил глава по неа.

Во ова издание Ноне покажа дека се уште блеска со младешка енергија и изгледа како вистинска кукличка.

СПОДЕЛИ: