ОГЛАС за вработување во Триглав осигурување – Плата над 45.000 денари

Објавено на 05 декември 2016, 14:48

СПОДЕЛИ:

ТРИГЛАВ ОСИГУРУВАЊЕ АД СКОПЈЕ, ОБЈАВУВА ОГЛАС ЗА

logo-triglav

– MICROSOFT SQL SERVER DATABASE ADMINISTRATOR

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ, ИСКУСТВО И ОБРАЗОВАНИЕ
♦ ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ ОД ИНФОРМАТИЧКА ИЛИ ДРУГА СООДВЕТНA НАСОКА;
♦ НАПРЕДНО ПОЗНАВАЊЕ НА АДМИНИСТРАЦИЈА SQL Server;
♦ НАПРЕДНО ПОЗНАВАЊЕ И ИСКУСТВО ВО РАБОТА СО MS VISUAL STUDIO, C#, .NET И Т-SQL;
♦ ИСКУСТВО ВО ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА ПРОЕКТИ;
♦ ПОДГОТВЕНОСТ ЗА КОНТИНУИРАНО СТРУЧНО УСОВРШУВАЊЕ;
♦ НАПРЕДНО ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК;
♦ МИНИМУМ 3 ГОДИНИ РАБОТНО ИСКУСТВО ВО СООДВЕТНАТА ОБЛАСТ;
♦ САМОИНИЦИЈАТИВА, ПОСВЕТЕНОСТ, ПРЕЦИЗНОСТ, ПРЕТПАЗЛИВОСТ, ОДГОВОРНОСТ, СПОСОБНОСТ ЗА АНАЛИТИЧКО РАЗМИСЛУВАЊЕ;
♦ КОМУНИКАЦИСКИ СПОСОБНОСТИ, СПОСОБНОСТ ЗА ТИМСКА РАБОТА;
♦ ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА Б КАТЕГОРИЈА И ПОДГОТВЕНОСТ ЗА СЛУЖБЕНИ ПАТУВАЊА.

ПОЖЕЛНИ КВАЛИФИКАЦИИ
♦ СЕРТИФИКАТИ ОД СООДВЕТНАТА ОБЛАСТ (MCSA,MCSD);
♦ РЕФЕРЕНТНИ ПРОЕКТИ;
♦ ПОЗНАВАЊЕ НА ПРОЦЕСИТЕ ВО ОБЛАСТА НА ОСИГУРУВАЊЕ БИ СЕ СМЕТАЛО ЗА ПРЕДНОСТ.

НУДИМЕ
♦ ИНТЕРЕСНА И ДИНАМИЧНА РАБОТА, МОЖНОСТ ЗА ЛИЧЕН И СТРУЧЕН РАЗВОЈ;
♦ РАБОТА СО СОВРЕМЕНИ ТЕХНОЛОГИИ И НЕПРЕКИНАТО СТЕКНУВАЊЕ НОВИ ЗНАЕЊА;
♦ СОРАБОТКА НА ПРОЕКТИ ВО МЕЃУНАРОДНА ОКОЛИНА;
♦ СТРУЧНО УСОВРШУВАЊЕ И ДООБРАЗУВАЊЕ, ПОСЕТА НА КУРСЕВИ ЗА ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗНАЕЊЕТО КАКО И ПОСЕТА НА СТРУЧНИ СЕМИНАРИ ВО ЗЕМЈАТА И СТРАНСТВО
♦ РАБОТНО МЕСТО ВО СЕДИШТЕТО НА ДРУШТВОТО ВО СКОПЈЕ.

ВАШИТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ТРЕБА ЈАСНО ДА ПОКАЖАТ ЗОШТО ТОКМУ ВИЕ ОДГОВАРАТЕ ЗА ПОЗИЦИЈАТА ЗА КОЈА АПЛИЦИРАТЕ…

НЕТО ПЛАТА ЗА ОВАА ПОЗИЦИЈА ИЗНЕСУВА 45.000,00 МКД И ПОВЕЌЕ, ВО ЗАВИСНОСТ ОД КВАЛИФИКАЦИИТЕ НА КАНДИДАТОТ.

КРАТКА БИОГРАФИЈА (CV), МОТИВАЦИСКО ПИСМО И ОСТАНАТИ ДОКУМЕНТИ (ПОТВРДИ, СЕРТИФИКАТИ И СТЕКНАТИ ЛИЦЕНЦИ) МОЖЕ ДА ИСПРАТИТЕ НА ПОДОЛУ НАВЕДЕНАТА АДРЕСА ИЛИ НА e-mail: vrabotuvanje@triglav.mk НЕ ПОДОЦНА ОД 10.12.2016 ГОДИНА.

САМО КАНДИДАТИТЕ ШТО ЌЕ ВЛЕЗАТ ВО ПОТЕСНИОТ ИЗБОР ЌЕ БИДАТ ПОВИКАНИ НА ИНТЕРВЈУ. ПРОЦЕСОТ НА ИЗБОР НА КАНДИДАТ ЌЕ ЗАВРШИ ЗАКЛУЧНО СО 28.12.2016 28.12.2016 28.12.2016 ГОДИНА.

СПОДЕЛИ: