Убавата Елена за љубовната врска со Марија Шерифовиќ!

Објавено на 21 декември 2016, 20:15

СПОДЕЛИ:

Неколку недели по веста дека Марија Шерифовиќ била во љубовна врска со убавата Кариќ, Елена изјави дека на новинарските наслови никогаш не успеала целосно да отапи, како и дека досега ништо не демантирала.

За љубовта со Марија кратко искоментира.

-Тоа доаѓа како шлаг на тортата, само нека љубовта е во прашање, останатото е лесно. Никогаш не демантирам, не порекнувам, не се жалам – рекла Елена.

СПОДЕЛИ: